onsdag 15 september 2010

Se bidragsmoderaterna för vad de är!!! ...samt - Vilka litar Du på?

80 000 unga tvingas i Allians-Sverige leva på socialbidrag!
Dubbla bidrag till de rika (RUT) som vill ha en städtjänster utförda av låglönearbetande (oftast kvinnor från t.ex. Lettland) – m.a.o. bidrag till de välbärgade som köper tjänsterna och till ägarna av de företag (som bidrar till lönedumpning) som utför tjänsterna!
Gigantiska bidrag till ägarna av de företag/koncerner som köpt/driver företag som utför tjänster åt kommuner och landsting – skattefinansierade tjänster, t.ex. de som tar ut bonusar och vinster i privata förskolor och skolor (bl.a. förskolor som värderats till 3 miljoner men säljs av de borgerliga för 300 000 och där årliga mångmiljonbelopp sedan tas ut som vinst – skattepengar!). Liknande scenario ser vi i branscher som vård och omsorg!
Jag ser vad som är logiskt och vad som är ologiskt – jag tror att Du också ser det!
Jag litar till omdömet hos människor som: Stefan Holm, Marit Bergman, Maria Wetterstrand, Stellan Skarsgård, Sarah Dawn Finer, Henrik Schyffert, Mona Sahlin, P-O Enqvist, Ulla Skoog, Erik Gandini, Tina Leijonberg, Daniel Espinosa mfl.


…jag är dock otroligt tveksam till Linda Roslings, Göran Hägglunds, , Maud Olofssons, Anna Ankas, Fredrik Reinfeldts och ”baren-Håkans” omdöme

Vilka litar Du på?

Inga kommentarer: